Venindehygge og kageorgie

Min dag i dag har budt på lækkerier. Nu sidder jeg her på sofaen og tænker på alle de virkelig skønne kager jeg har spist i dag. JA, jeg elsker kage. Jeg har faktisk rigtig svært ved at komme igennem dage uden kage. Så en eftermiddag med High Tea på Avenue Hotel var lige efter mit hovede. Jeg var afsted sammen med Signe og Signe og vi hyggede os. Vi sad faktisk i 2 hele timer og spiste kage, drak kaffe og bare hyggede.

Bordet var bestilt på forhånd, og vi blev vist hen til vores bløde sofa hjørne og bord. Og det første vi blev budt på var bobler. JA TAK. Vi fik skålet på et par timer uden mænd og børn, som jeg tror var tiltrængt for os alle 3.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og herefter var det kaffe tid. Man  kunne også vælge te, men altså man er vel mor med konstant søvnunderskud ik’?

Og SÅ kom kagerne på bordet…Tjek det lige. Et helt fad. Til os hver. Kage, Scones, og små lækre sandwich. Jeg gentager lige, TIL OS HVER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ultimativ veninde hygge det her. Jeg ved at min bedre halvdel ikke gider at spise kage med mig i 2 timer. Han er mere til kaffen alene, så her kommer jeg helt sikkert tilbage til med veninderne. Udbrud af begejstring for hver bid var nærmest det hele værd. Den lille firkantede hapser dér, så ved første øjekast lidt kedelig og tør ud, men FÅÅÅÅÅÅRK den var god. Smeltede nærmest på tungen. Og den pink Macaroon var helt vildt frisk og lækker. Lige tilpas syrlig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For ikke at tale om den her laban…Choko mousse agtig sag, med havtorn indeni…Du kan se et billede af indholdet på instagram, som vi i øvrigt alle 3 også liiiige måtte runde mens vi hyggede.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og så må jeg indrømme at jeg måtte levne en af de lækre scones, for ja der var 2 af disse til hver. Jeg KUNNE simpelthen ikke få mere ned, men uhmmm den smagte altså også godt.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haps haps haps. Mundrette bidder.

Der er High Tea på Avenue Hotel den første søndag i hver måned, og det kan jeg altså varmt anbefale. Man får hyggevaluta og ikke mindst kage for alle pengene. Og så spottede jeg faktisk en ret lækker gårdhave/terasse, (som jeg ikke fik taget billeder af) som indbyder til lækker sommerhygge, og det skal jeg klart have afprøvet. Bløde udendørs sofaer og et legehjørne…jeps, jeg må nok forbi igen med de der to 4-årige som jeg hænger ud med en gang i mellem.

Share Button

3 tanker om "Venindehygge og kageorgie"

  1. Pingback: Avenue Hotel. nice place to be

  2. Pingback: Jeg er fan...Af Børnemuseet, beskidte kagebørn og Karen Volf - AmiraHelene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *